Om os

25 års erfaring

Historien bag

Hos Invice Solutions tror vi ikke på, at alle er superstjerner til administrative opgaver. Derfor er essensen af vores arbejde frigørelse af tid. Netop tid, du kan bruge på dét, du er en superstjerne til. 

Vores DNA er simpel; vi møder omverden med ordentlighed, nysgerrighed og forandringslyst. Svaret “Vi må desværre sende dig videre til en anden afdeling, din opgave er ikke inde for vores kompetencefelt,” møder du aldrig hos os.

Som kunde hos Invice Solutions bliver du ikke kastet rundt mellem 17 forskellige afdelinger. Tværtimod kommer du til at møde os alle tre og får én fast kontaktperson. 

Selvom vi er et mindre konsulenthus, har vi, i kraft af vores kompetencer og erfaring, opnået højeste samarbejdspartner-certificering hos Microsoft. Vi er desuden certificeret SMV-rådgiver. Dét betyder, at du kan få tilskud til vores services hos os.

Vi har desuden tidligere erfaringer fra IT-politiskstyrede organisationer såvel som produktionsvirksomheder.

Sparring

Invice Solutions samarbejder

Vi samarbejder med andre anerkendte virksomheder og specialister inden for IT-branchen. På den måde kan vi få faglig sparring med specialister på de områder, der ligger uden for vores primære kompetencefelter. 

Vi holder os løbende opdateret med den nyeste viden og generelle tendenser inden for IT, så vi kan bevare vores dybe indsigt i fagområderne.