FAQ

Få svar på dine spørgsmål her

BC er et såkaldt ERP-system. ERP står for Enterprise Resource Planning. Oversat til dansk er det et økonomisystem. 

Mange kalder Business Central et premium økonomisystem. Og det med rette. Vi sælger gerne Business Central til den selvstændige. Men for at være helt ærlige, vil der nok være tale om et overkill. Business Central henvender sig til mindre SMV'er, hvor det almindelige regnskabsprogram som Billy, Economic osv. møder sine begrænsninger. Business Central er meget mere detaljeorienteret. Sælger du et produkt, hvor der automatisk skal beregnes punktafgifter er Business Central det helt rette. Som tommelfingerregel anbefaler vi Business Central til virksomheder der har over 5 ansatte.

Et andet element er kompleksitet. Er man et konsulenthus, hvor timer er det eneste som faktureres behøves BC måske ikke. Men er man en produktionsvirksomhed som benytter sig af pluklister osv. er Business Central den eneste løsning. 

Nej, på ingen måde. Men du skal overveje, hvad du gerne vil kunne i Business Central. 

Vi plejer at sige, at Business Central kan alting og ingenting. Business Central er utrolig komplekst og fyldt med udvidelser, muligheder og potentielle tilføjelser. Når dét er sagt, kan Business Central virke, som en jungle at finde rundt i. Og lige dén funktion man leder efter, er som at lede efter en nål i en høstak. 

Inden du går over til Business Central er det vigtigt at gøre sig klare overvejelser om, hvad man gerne vil vises rundt i. Vi anbefaler, at forskellige medarbejdere får forskellige ansvarsområder. Når medarbejderne er komfortable i deres eget ansvarsområde, så kan de lære fra sig. På den måde lærer medarbejderne gradvist af hinandens kunnen.

Ja! Det kan man. Men du skal vælge en partner som har prøvet det før, for der gemmer sig flere skjulte fælder undervejs. Invice Solutions har rykket adskillige gamle C-5, Concorde og Navigator regnskaber i skyen. 

Først kører vi dit data over på vores egen server, og derefter uploader vi det til Microsofts sky. Og voilá; så er dit rengskab fremtidssikret, uden at vi ændrer på grundlæggende funktioner som f.eks. kontoplanen. 

Vi har færdige løsninger i samarbejde med vores partner Continia. De letter din administrative byrde med op til 90% af arbejdstimerne og lagrer alting digitalt så din virksomhed lever op til alle krav i den nye bogføringslov. 

Vi leverer f.eks. et automatisk betalingssystem. Indgående fakturer læses automatisk ind i BC. Fakturaen godkendes af købsansvarlig og betales direkte fra Business Central, efter godkendelse af fx CFO eller regnskabsansvarlig. 

Du hiver fat i vores BC-ekspert Diana Grønkjær. Hos Invice Solutions afskyr vi manuelt arbejde, hvor man gør, som man gør, blot fordi det virker. Men ikke fordi det er en tidsefficient process. 

Vi er eksperter i automatisering af bankkontoafstemning. Vi kan i samarbejde med dig, definere nogle regler, hvor bogføring sker helt automatisk. Det sparer dine bogføringsregninger og gør kort sagt din virksomhed skalerbar. I vores ydmyge optik, virker IT, når du kan fordoble omsætning og omkostninger, uden at bruge én krone mere på bogføring og manuelt arbejde. 

Business Central On Cloud kører på alle maskiner. Det kræver blot en internetforbindelse. Vi har kunder som alene har Macs/MacOS, og de bruger uproblematisk Business Central. På Mac går man dog glip af funktion "Rediger i Excel", hvor tabeller redigeres direkte i Excel og automatisk synkroniserer med BC. Men her er virkelig tale om en petitesse. 

Data har først værdi, når man lærer noget fra dem. Og man lærer noget af data fra Power BI. 

Det afhænger meget af, hvor stort et setup du ønsker. Og kompleksitetsgraden for virksomheden. Kort sagt kan man gå to veje med Power BI. 

Den ene vej er at få indsigter fra en generel skabelon. Det kan være en dynamisk oversigt over virksomhedens Cash-flow, mest solgte varer, og omsætning fordelt på lande. Disse skabeloner er billige, da vi har skrevet koden til dem. 

Den anden vej at gå, er få udviklet sit eget miljø. Dette vil være dyrere, men du får naturligvis lige præcis de dataindsigter, du ønsker. 

Kom endelig til os med dine overvejelser og en konkret case, og så kan vi vurdere, hvilken vej der er smartest at gå.  

Et andet element er kompleksitet. Er man et konsulenthus, hvor timer er det eneste som faktureres behøves BC måske ikke. Men er man en produktionsvirksomhed som benytter sig af pluklister osv. er Business Central den eneste løsning. 

Kort sagt: en online ringecentral gennem Teams. Cloud betyder blot, at installation af en lokal klient ikke er nødvendig. Du kan køre opkald direkte gennem Teams fra din browser. PBX står for Private Branch Exchanges. Altså en telefoncentral som bruges i virksomheder og organisationer. 

Med en telefon, kan du 2 ting. Tage den eller lade være. Et PBX-system kan muliggør omstilling, telefonkøer, differentierede voicemails, auto attendants (telefonmenuer) og kontaktcenter integration. Hvis du har en lidt større virksomhed, er et PBX-system utrolig tidsbesparende.  

Det afhænger af dit setup. Men du kan definere grupper i virksomheden fx salg, bogholderi og administration. Hvis der ringes til bogholderiet, ringer bogholderiets computere og telefoner. o.