Solid erfaring

IT-rådgivning hos virksomheder

Invice Solutions har gennem de sidste 25 år rådgivet virksomheder i mange IT-aspekter. Vi holder os opdateret med ny teknologi og omsætter det til praksis, så alle kan forstå det. 

Vores tilgang til rådgivning er holistisk. Først tager vi en tur op i helikopteren, hvor vi spoler os ind på at forstå din problemstilling i dens helhed. Derefter deler vi den op i enkelte dele én for én. Til sidst binder vi det hele sammen og leverer en samlet overskuelig løsning.

Vi hos Invice Solutions er særligt skarpe på brobygning mellem Business Central og din virksomheds økonomiafdeling. Derfor klarlægger vi jeres muligheder som det første og skræddersyr dernæst en løsning til jer i Business Central-universet.

 

Vil du med op og flyve?

Fra On-Premise til Cloud

Business Central bevæger sig lige nu i én retning; fra On-Premise til skyen. Skiftet gør, at en lokal server og dyr vedligeholdelse af database er fortid.

I On-Cloud-løsningen vedligeholdes dit data nemlig automatisk hos Microsofts datacentre. 

Skrevet med et glimt i øjet, mener vi ikke, det er et spørgsmål om, hvorvidt man skal udskifte sin On-Premise-licens med en Cloud-løsning. Det er snarere et spørgsmål om hvornår. 

Vi har meget erfaring med skiftet fra en On-Premise-licens til skyen og har gjort det for flere kunder. Typisk erfarer vi, at skiftet betaler sig direkte økonomisk ved fx besparelser af databasevedligehold.

Endnu vigtigere er, at dit ERP-system bliver fremtidssikret med en Cloud-løsning i form af automatisk opdatering, integrationer og ingen databasevedligeholdelse.

Grete Pors, direktør i PORSA A/S udtaler

"Sten løser alt - og det virker"

Butiksinventarfabrikanten Porsa har været en trofast kunde hos Invice Solutions i 30 år. Grete Pors udtaler: 

“Sten har bygget al vores IT-infrastruktur op. Hardware som software. Andre i bekendtskabskredsen bruger øvrige Business Central-konsulenter. De mødes oftest med: ‘Det kan ikke lade sig gøre,’ når de præsenterer visioner for, hvad de gerne vil have systemet til. Hos Sten er det omvendt. Næsten alt kan lade sig gøre. Det skyldes, at Sten forstår programmeringen bag og selv har været med til at opbygge Business Central. Han er oplært fra Navigator til Navision og kender programmet ud og ind!”

Navision

Vedligehold og fjernstyring

Invice Solutions tilbyder support til alle ældre NAV-udgaver. Vores direktør Sten Knudsen har nemlig arbejdet med Navision (det forhenværende Business Central) i 25 år og har indgående kendskab til alle udgaver af programmet. Så er du i tvivl om, hvorvidt det vil give mening at overgå til Cloud-versionen af Business Central, er vi sparringsparate og vil gerne dele ud af vores viden.

Hardware support er et vores specialer. Så hvis computeren driller, eller der er lange responstider på den interne server, er vi den rette samarbejdspartner for dig. Selv hvis du står med et akut problem, fjernstyrer vi gerne din computer for at finde en løsning. Som kunde hos Invice Solutions er vi aldrig mere end et opkald væk.
Kontakt os, og vi forsøger at løse dit problem.