Invice Solutions ApS

Om Invice Solutions ApS

Ledelsen i Invice Solutions kender indgående de vilkår, som gælder for kunderne. Vi har selv arbejdet i IT politisk styrede organisationer. Vi holder os løbende á jour med den nyeste viden og de generelle tendenser, så vi kan bevare vores dybe indsigt i fag- og arbejdsområderne.

I-Network samarbejder med andre anerkendte firmaer og specialister. På den måde kan vi supplere vores fagligheder med specialister på områder, som ligger uden for vores primære kompetencer.

 

Vi lægger også vægt på, at konsulentens faglige og erfaringsmæssige bredde kommer i spil, fordi det giver en bedre og mere nuanceret rådgivning og faciltiering. Alle konsulenter arbejder derfor også altid med flere af vores ydelses områder.

Sten Wieth-Knudsen

Sten har igennem 25 år arbejdet intensivt med management og ERP systemer. Sten grundlagde sammen med Martin Sundahl i 2001 virksomheden Comendo, der i 2006 blev børsnoteret. Sten er den absolutte specialist i Navision og er teknologisk ekspert på de nyeste teknologier som cloud computing, mobile services og sikkerhed.

Erik Vind

Erik har besiddet ansvarsfulde jobs hos SAS Data, Mobilix, Aston, Telia, 3 og SAS Airlines.  Han har skrevet speciale på Engineering College omkring digital sikkerhed har en MMCR fra juridisk fakultet og er certificeret Senior Project Manager fra SAS. Oprindelig er han Datanom fra 1985. Erik er den absolutte specialist indenfor projektledelse, IT-planlægning og ledelsesrådgivning.

Vi forstår din forretning